DK UK D    

Stilinger :

Plastmager

Vi søger en plastmager/opstiller til en afvekslende stilling på daghold, til vores produktion i Farum. A. Johnsen Industri A/S har gennem 61 år produceret sprøjtestøbte artikler fra vores produktionsfaciliteter i Farum. Vi producere løn såvel som egenproduktion, og vores produkt typer spænder over en bred kam. Vi søger en alsidig, engageret, og initiativtagende person, der i tæt samarbejde med sine kollegaer, skal være med til at løse de udfordringer hverdagen i en moderne sprøjtestøbe produktion måtte bringe.

Jobbet:

Dine primære opgaver består i opstilling/indkøring/optimering/kvalitetskontrol af vores sprøjtestøbe maskinpark i størrelsen 20 til 1000 tons lukketryk, herunder Nanrong, Engel, og Battenfeld både af ældre og helt nyere dato. Herudover programmering af vores moderne 6-askede robotter.

Du vil indgå i et mindre team, hvor kommunikation, koordination og samarbejde med dine kollegaer, bliver en stor del af din hverdag. Du får i led af dette, stor mulighed for selv at præge hvordan strukturen i din hverdag skal se ud på kort og på lang sigt. Jobbet er meget åbent, og du får stor indflydelse på hvordan udfordringer, store såvel som små, skal takles løbende i forhold til optimering af produktionen, emnekontrol, nye investeringer mm.

Dine kvalifikationer

Vi ser som udgangspunkt gerne, at du har en baggrund inde for plastindustrien med sprøjtestøbning som hovedområde, gerne med en uddannelse som plastmager eller lign.

Vi tilbyder:

- En stilling med stor frihed.
- En afvekslende og udfordrende hverdag.
- Varig beskæftigelse
- Mulighed for at strukturere og planlægge din egen hverdag.
- Mulighed for at præge hvordan du ønsker dit job skal udvikle sig på kort og lang sigt.

Praktiske oplysninger

Vi opererer i øjeblikket kun med opstillere på daghold i hverdagene og arbejdstiden lyder:
07:00-15:30 mandag - torsdag
07:00-12:00 fredag

Er du i tvivl om dette kunne være noget for dig, eller har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os og høre nærmere.

Du kan sende din ansøgning til nedenstående adresse eller E-mail.

A. Johnsen Industri A/S
Allan Johnsen.
Farum Gydevej 67-69 - 3520 Farum
Telefon: 44 95 61 00
E-mail: Info@a-johnsen.dk
Hjemmeside:  www.a-johnsen.dk

 
A.Johnsen industri A/S I farum gydevej 67 I dk 3520 farum I tlf. +45 44 95 61 00 I e-mail info@a-johnsen.dk